Gümrük Muhafaza Ekiplerinden Rekor Düzeyde Uyuşturucu Operasyonu
Ticaret Bakanlığı bünyesinde görev yapan Gümrük Muhafaza ekipleri, toplum sağlığını tehdit eden ve gençleri hedef alan zehir tacirlerine karşı yürüttüğü mücadelede dev bir başarıya imza attı. Kapıkule Gümrük Kapısı’nda gerçekleştirilen operasyon neticesinde, 1 ton 413 kilogram ağırlığında uyuşturucu madde ele geçirildi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, bu yakalamanın “rekor” düzeyde olduğu vurgulanırken, zehir tacirlerine yönelik operasyonların aralıksız süreceği ifade edildi.
Narkotik Köpeği Bodri Zehir Yüklü Tırı Buldu
Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği risk analizi ve hedefleme çalışmaları meyvesini verdi. Türkiye’ye giriş yapmak üzere sınır kapısına gelen bir tır, şüphe üzerine mercek altına alındı. X-ray taramasına sevk edilen araçta şüpheli yoğunluk belirlenmesiyle birlikte operasyon derinleştirildi. Narkotik dedektör köpeği “Bodri”nin de katıldığı detaylı arama sonucunda, yasal yükün içerisine gizlenmiş halde tam 1 ton 413 kilogram esrar cinsi uyuşturucu madde tespit edildi.
Soruşturma Çok Yönlü Olarak Devam Ediyor
Rekor miktardaki uyuşturucu maddeye el konularak imha işlemleri başlatılırken, olayla ilgili adli süreç vakit kaybetmeden devreye sokuldu. Ele geçirilen uyuşturucu maddeyle ilgili olarak Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde başlatılan geniş kapsamlı soruşturma titizlikle sürdürülüyor.

Van’ın Gürpınar İlçesinde Şiddetli Rüzgar Evlerin Çatılarını Uçurdu
Göç İdaresi Başkanlığına Muhammet Selami Yazıcı Atandı
GÖRDES KÖSELER’DE GELENEKSEL KÖY HAYRI COŞKU DOLU GEÇTİ
Pakistan’ın Beluçistan Eyaletinde Demir Yolu Yakınında Patlama: 24 Ölü, 82 Yaralı
Çin Menşeli Alüminyum Ürünlerine Dampinge Karşı Önlem Kararı: Resmi Gazete’de Yayımlandı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Baba Ocağını Geri Almak Üzere Çıkıyoruz
Tiroid Hastalıkları Sessiz İlerliyor: Uzmanlardan Erken Teşhis Uyarısı
Turan Devletleri Medya Birliği İlk Olağan Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi
Polis Ekipleri CHP Genel Merkezi’ne Girdi: Bahçe Kapısı Yıkıldı, Biber Gazlı Müdahale Gerçekleşti
MİT Başkanı İbrahim Kalın: Artık Tarihin Akışına Yön Veren Bir Türkiye Var